De ploeg van Origi voor de komende maanden ligt eindelijk vast
Rode Duivel heeft zelf niets te zeggen

De ploeg van Origi voor de komende maanden ligt eindelijk vast

19-01-2015 12:14

Liverpool doet het momenteel niet geweldig in de Premier League. De spitsen - waaronder Mario Balotelli - doen amper de netten trillen. Daarom wil manager Brendan Rodgers er graag offensieve versterking bij. Liverpool dacht daarbij aan Divock Origi, maar volgens Het Laatste Nieuws maakt hij dit seizoen gewoon af bij Lille.

Liverpool is al een half jaar de eigenaar van Origi. Toch slaagt het er deze winter niet in om hem naar Engeland te halen. Dat heeft alles te maken met Lille. Liverpool en Lille maakten aan het begin van dit seizoen de overeenkomst, dat Origi tot de zomer van 2015 in Frankrijk blijft. De Franse eersteklasser wil dat die afspraak nageleefd wordt.

De Engelsen probeerde Lille nog om te krijgen met extra geld, maar de Fransen zwichten niet. Dat komt mede doordat Lille nog lang niet zeker is van het behoud en Michael Frey voor de rest van het seizoen out is.

Origi zelf hoopte nog deze winter naar Engeland te trekken, maar hij moet nu dus nog even geduld hebben. In de zomer mag hij zich melden op Anfield Road.