Speler van Club Brugge gaat het zes maanden proberen bij FC Jablonec 97

Speler van Club Brugge gaat het zes maanden proberen bij FC Jablonec 97

Gepubliceerd: zaterdag 17 januari 2015 om 15:37za 17-01-2015 om 15:37

Club Brugge wil dit seizoen geen beroep meer doen op Valerijs Sabala. Het leent de Letse international daarom uit aan de Tsjechische eersteklasser FC Jablonec 97. Dat meldt blauw-zwart op zijn website.

"Sabala tekende in januari 2014 een contract bij Blauw-Zwart maar maakte het seizoen vol bij zijn Club Skonto FC. De eerste seizoenshelft werd Sabala uitgeleend aan Anorthosis Famagusta. Sabala reist morgen naar Tsjechië om er zijn medische tests af te leggen. Maandag kan hij dan zijn contract ondertekenen. FC Jablonec staat momenteel 3e in de Synot liga", aldus de mededeling van Club Brugge.

In 2014 kocht Club Brugge de jonge aanvaller. Het deed dat met het oog op de toekomst, want tot nu vindt blauw-zwart hem nog geen A-kernmateriaal. Sabala ligt nog tot en met 2018 onder contract in het Jan Breydelstadion. Sinds mei 2013 is de let al international.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws