Colombiaan mogelijk de oplossing van Anderlecht in komende periode
Hasi gelooft in jonge aanvaller

Colombiaan mogelijk de oplossing van Anderlecht in komende periode

17-01-2015 14:05

Anderlecht mist in januari heel wat spelers. Voorin moet Besnik Hasi het bijvoorbeeld de komende drie wedstrijden stellen zonder Aleksandar Mitrović. De Serviër is geschorst. Aangemomen wordt dat Gohi Bi Cyriac hem vervangt, al kan Hasi ook kiezen voor een alternatief.

Op de persconferentie voor de wedstrijd van zondag tegen Lierse kwam Hasi plots af met  Oswal Alvarez. De jonge Colombiaan loopt al een tijdje rond in het Astridpark, maar kon zich voorlopig nog niet echt tonen aan het grote publiek. Dat kwam door allerlei problemen, waaronder blessures. Vlak voor nieuwjaar maakte Alvarez pas zijn debuut voor Anderlecht met een invalbeurt. In het begin van 2015 staat er mogelijk een basisplaats op hem te wachten.

"Alvarez heeft op de stage een goede indruk nagelaten. Hij kan ook op de flank spelen en door de afwezigheid van Conte en Acheampong heb ik dat nodig. Cyriac is voorlopig eerste keuze als aanvaller, maar ik heb ook nog Oswal, Nathan Kabasele en Leya Iseka. Die laatste speelt met de beloften, maar ik zal niet twijfelen hem mee te nemen als ik hem nodig heb."