KV Mechelen-spits wil slagen na onverwachte transfer naar tweedeklasser
Adesanya trekt naar Lommel United

KV Mechelen-spits wil slagen na onverwachte transfer naar tweedeklasser

14-01-2015 14:37

KV Mechelen liet met Jason Adesanya een jonge getalenteerde voetballer vertrekken. De aanvaller komt de komende zes maanden uit voor tweedeklasser Lommel United, maar had een transfer zelf nooit verwacht.

"Tja, het is razendsnel gegaan. In drie dagen was de overgang beklonken. Ik ken niemand van de spelerskern persoonlijk, maar dat zal snel genoeg veranderen. Waartoe jongens als Gaethofs en Trossard in staat zijn, heb ik vorig seizoen nog met Geel ondervonden", vertelt de aanvaller in Het Nieuwsblad.

"Ik ben ervan overtuigd dat deze uitleenbeurt aan een ambitieuze tweedeklasser de perfecte stap in mijn ontwikkeling wordt. Op mijn 21ste kan ik nog veel opsteken van Stijn Vreven. Hij heeft vertrouwen in mij en dat wil ik niet beschamen."

Back-up

Adesanya werd na het aantrekken van een nieuwe spits pas derde keuze. "In Mechelen kwam er met Nicolas Verdier zopas nog een nieuwe spits bij. Ik kan me alleen maar verbeteren als ik zoveel mogelijk speel."

Toch moet hij bij Lommel ook afrekenen met concurrentie. "Dat begrijp ik. Als je bij een mooie club tekent, dan weet je dat je moet knokken voor speelminuten. Lommel heeft naam en faam. Ik ga mijn uiterste best doen om me zo snel mogelijk te integreren in de selectie. Op dit niveau moet elke speler met concurrentie kunnen omgaan, ik ook."