Anderlecht en wintertransfers geen goed huwelijk: derde naam mag in de prullenmand
Anderlecht staakt de strijd om verdediger

Anderlecht en wintertransfers geen goed huwelijk: derde naam mag in de prullenmand

09-01-2015 12:49

Stilaan mag u beginnen medelijden te krijgen met Besnik Hasi. De trainer van Anderlecht wil maar wat graag versterking, maar het bestuur van Anderlecht slaagt er (voorlopig) niet in om iemand aan te trekken.

Anderlecht probeerde eerder al tevergeefs Mbark Boussoufa en Alexander Milosevic te kopen. Nu moet het ook de droom op Diego Reyes te transferen over boord gooien. De verdediger van Porto is te duur. "Reyes is een speler die ons interesseert, maar die voor het ogenblik voor ons niet haalbaar is", zucht manager Herman Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws.

De manager vreest dan ook dat hij het geweer van schouder moet veranderen. "Of dat nog kan veranderen? Ik heb dat in feite opgegeven. Ik moet daarbij zeggen dat we de lat ook hoog leggen. Als je een speler hebt die in de zomer einde contract is en nog 300.000 euro moet kosten, is een transfer snel gerealiseerd."

Mogelijk klopt Anderlecht de komende dagen aan bij Lokeren. Op Daknam loopt Alexander Scholz rond. De Deense verdediger kan Anderlecht bekoren, maar moet ook minstens twee miljoen euro kosten.