Ook in het verre zuiden loopt er nog een goed presterende Belg rond
Thomas Kaminski oogst lof in Cyprus

Ook in het verre zuiden loopt er nog een goed presterende Belg rond

07-01-2015 16:49

Of het voldoende is voor een definitieve transfer, en of Anorthosis Famagusta genoeg geld heeft om Thomas Kaminski te kopen, valt nog te bezien. Maar de jonge Belg doet het alvast voortreffelijk in Cyprus.

In Sport/Voetbalmagazine geeft journalist Sofoklis Sofokleous een update over zijn situatie. "Hij straalt bijzonder veel rust uit, maar komt vooral heel volwassen over. Kaminski werd door zijn tussenkomsten en verbale aanwezigheid meteen aanvaard als leider van de verdediging, want door de blessure van Albert Serran Polo kenden ze twee maanden lang veel problemen in dat compartiment."

"Door Kaminski oogt het allemaal toch wat stabieler achterin", aldus Sotokleous. Met Silvio Proto en Davy Roef lijkt de concurrentie bij Anderlecht te groot voor Kaminski en de verwachting is dan ook dat hij definitief zal mogen vertrekken.

Bij Famagusta zelf loopt het niet echt lekker. De 13-voudige kampioen krijgt het steeds moeilijker om de ploegen uit Nicosia en Limassol bij te benen. "Er wordt gemikt op de vierde plaats. Die geeft immers recht op een Europees ticket."