Ntwambe heeft veel zin in nieuw avontuur bij de Pallieters: “Frisse lucht opsnuiven
Ntambwe kijkt uit naar wedstrijden bij Lierse

Ntwambe heeft veel zin in nieuw avontuur bij de Pallieters: “Frisse lucht opsnuiven"

05-01-2015 08:52

Lierse heeft nog heel wat werk voor de boeg om play-off III te ontlopen. Daarvoor rekent het op nieuwe aanwinst Brice Ntambwe. Die heeft alvast veel zin om terug in de Jupiler Pro League te spelen.

"Ik ben erg tevreden dat de transfer rond is. De voorbije maanden kwam ik bij Bergen niet meer aan de bak. Na Bergens degradatie uit eerste klasse kwam er een andere technische staf en voer de club plots een heel andere koers. Daarom is het goed dat ik nu frisse lucht kan opsnuiven", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Bij Lierse moet hij knokken tegen degradatie. Dat vindt Ntambwe niet zo erg. "Bij Bergen bevonden ik me een jaar geleden in een gelijkaardige situatie. Toch geloof ik hier meer in de behoudskansen."

"De laatste twee matchen buiten beschouwing gelaten, bracht Lierse dit seizoen al aardig voetbal. Zelf wil ik de ploeg nu ook aan punten helpen. Ik hoop me snel te kunnen integreren in de groep. In dat opzicht komt de winterstage ideaal. Tot nu toe werd ik trouwens al goed ontvangen door de groep."