Buyens veroorzaakt uitschakeling, De Laet en Pocognoli lachen wel

03-01-2015 20:54

Charlton zal dit jaar de FA Cup niet winnen. De tweedeklasser verloor van reeksgenoot Blackburn. Leicester City van Ritchie De Laet en West Bromwich Albion van Sebastien Pocognoli hebben de derde ronde van de FA Cup wel overleefd.

Trainer Bob Peeters zag zijn Charlton verschrikkelijk slecht starten. Al na vier minuten keken hij en zijn mannen tegen een achterstand aan. Chris Taylor zorgde daarvoor. Johann Berg Gudmundsson zorgde voor de gelijkmaker. Toen Taylor nog eens scoorde, had Charlton geen reactie meer in huis. De laatste 20 minuten moest het met zijn tienen spelen na rood voor Yoni Buyens.

In een duel tussen twee ploegen uit de Premier League trok Leicester tegen Newactle met het kleinste verschil aan het langste eind. Jose Leonardo Ulloa maakte het enige doelpunt uit de partij. Newcastle is de eerste ploeg uit de Premier League die dit seizoen werd uitgeschakeld in de Premier League.

Wes Brom hield schietoefeningen tegen Gateshead, een ploeg uit de lagere klassen in Engeland. Het werd maar liefst 7-0. Saido Berahino nam vier doelpunten voor zijn rekening.