Club Brugge-verdediger: Voor ons is dat de normaalste zaak van de wereld
Hij is bijzonder sterk bezig bij Club Brugge

Club Brugge-verdediger: "Voor ons is dat de normaalste zaak van de wereld"

02-01-2015 08:31

Oscar Duarte staat met zijn Club Brugge nog steeds aan de leiding van de Jupiler Pro League. De Costa Ricaan had er een druk voetbalseizoen opzitten en genoot dan ook met volle teugen van de vakantie.

Duarte speelde de afgelopen weken heel wat wedstrijden en was blij dat hij eindelijk rust kreeg voorgeschreven. "Ik heb tijdens de vakantie vooral genoten en gerelaxt. Voor ons is het altijd leuk om thuis te komen. Niet in het minst omdat we de familie heel diep in het hart dragen. De bezoekjes waren talrijk en het amusement groot. We hebben ervan genoten. Ik ben met een goed gevoel terug het vliegtuig opgestapt", aldus Duarte op de officiële webstek van Club Brugge.

De centrale verdediger gaf ook nog aan hoe hij oudejaar vierde. "Het gebeurde bescheiden onder familie en vrienden en vanzelfsprekend bij heerlijke zomerse temperaturen. Het schommelde tussen de 30 en 35 graden. Ik besef dat zoiets onwezenlijk is voor Europeanen, maar voor ons is dit de normaalste zaak van de wereld. Begrijp je nu waarom dat weekje naar huis in vele opzichten deugd deed ? Mijn batterij is weer helemaal opgeladen."