Oud-international Brazilië maakt merkwaardige overstap: 'Ik ben heel gelukkig'

Oud-international Brazilië maakt merkwaardige overstap: 'Ik ben heel gelukkig'

25-12-2014 21:42
1

Adriano voelt zich ondanks een verleden bij clubs als AS Roma, Fiorentina en Internazionale nergens te groot voor. De 32-jarige Braziliaan heeft via Twitter laten weten aan de slag te gaan bij Le Havre, dat elfde staat in de Franse Ligue 2.

'Een vrolijk kerstfeest aan al mijn nieuwe supporters bij Le Havre. Ik ben heel gelukkig om met jullie een nieuwe sportieve uitdaging aan te gaan', maakt de aanvaller bekend via social media. De handtekeningen zijn nog niet gezet, maar naar eigen zeggen gaat hij na de winterstop aan de slag op het tweede niveau van Frankrijk.

Adriano staat bekend als een probleemgeval. Bij Inter begon de voormalig international sterk, maar zijn carrière had niet het gewenste resultaat. Na een tijdelijke terugkeer naar Brazilië, waar hij voor Flamengo speelde, probeerde AS Roma zijn carrière nieuw leven in te blazen. Dat werd evenmin een succesverhaal.

Nadien kwam Adriano in eigen land uit voor Corinthians, opnieuw Flamengo en Atlético Paranaense. In april van dit jaar speelde hij zijn laatste wedstrijd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie