AA Gent heeft eerste winterversterking al beet
Buffalo's halen de Bosniër Haris Hajradinovic binnen

AA Gent heeft eerste winterversterking al beet

17-12-2014 14:31

AA Gent heeft zich versterkt met de 20-jarige Bosniër Haris Hajradinovic. De belofte-international komt over van de Slovaakse eersteklasser AS Trencin en tekende een contract van 3,5 jaar in de Ghelamco Arena. Dat meldt Het Nieuwsblad.

'Sinds de start van het seizoen 2013-2014 speelde hij in totaal 48 wedstrijden voor AS Trencin. Hij kwam er tot 14 doelpunten en 8 assists. Hajradinovic, die ook op de linkerflank uit de voeten kan, werd intensief gescout door onze scoutingscel. Dit seizoen kwam Trencin in de derde kwalificatieronde van de Europa League uit tegen Hull City, dat een ronde later uitgeschakeld werd door Lokeren. Hajradinovic speelde toen in beide wedstrijden", schrijven de Buffalo's op hun webstek.

Hajradinovic is een technisch begaafde middenvelder die zijn opleiding kreeg bij de Bosnische topclub Zeljeznicar Sarajevo. Ondanks z'n jeugdige leeftijd speelde hij al voor vier verschillende teams: het eerder aangehaalde Zeljeznicar, Olimpic Sarajevo, Inter Zapresic en AS Trencin. Gent wordt dus al zijn vijfde werkgever. Hij heeft ook zes caps (één doelpunt) achter zijn naam staan voor de nationale belofteploeg van Bosnië-Herzegovina.