Transferwens voor Scholz dreigt in mineur te eindigen voor Anderlecht
Anderlecht krijgt concurrentie van twee andere clubs

Transferwens voor Scholz dreigt in mineur te eindigen voor Anderlecht

17-12-2014 07:00

Het verhaal van Alexander Scholz bij Lokeren lijkt de komende wintertransferperiode ten einde te zullen komen. Liefst drie clubs zijn geïnteresseerd in de centrale verdediger. Anderlecht krijgt de concurrentie van twee andere buitenlandse clubs.

Volgens Het Laatste Nieuws zijn Red Bull Salzburg en een club uit Qatar ook geïnteresseerd in de diensten van de 22-jarige Scholz. De Qatari hebben een riant contract klaar voor de Deense verdediger en bieden hem net zoals Maxime Lestienne een uitleenbeurt aan naar een andere competitie. Ook Red Bull Salzburg wil hem aankopen om daarna meteen terug uit te lenen aan een andere club.

Door de interesse van beide clubs lijkt Lokeren hun goudhaantje in januari te moeten verkopen. Ook in eigen land heeft Anderlecht nog steeds interesse, maar Roger Lambrecht vraagt een transfersom tussen de drie en vier miljoen euro.

Twee jaar geleden kocht Lokeren de verdediger bij het IJslandse Stjarnan voor zo'n 150.000 euro. Op twee jaar tijd is hij uitgegroeid tot één van de beste verdediger in de Belgische competitie en won hij samen met Lokeren de beker van België.