Toen wij 18 op 18 haalden, lagen we er ook meteen uit

"Toen wij 18 op 18 haalden, lagen we er ook meteen uit"

Gepubliceerd: maandag 15 december 2014 om 14:42ma 15-12-2014 om 14:42

Na de loting van de 1/16de finales van de Europa League vonden we bij Anderlecht geen blije gezichten terug. Paars-wit werd gekoppeld aan Dinamo Moskou en dat vinden ze in Brussel niet leuk.

"Sportief is Dinamo goed bezig, en met spelers als William Vainqueur, Igor Denisov, Balázs Dzsudzsák is het een sterk team met een budget dat vier à vijf keer zo hoog ligt als dat van ons. Nu hebben we wel al bewezen dat we grote ploegen aankunnen, maar Moskou is favoriet", liet Besnik Hasi optekenen door Het Nieuwsblad.

Niet alleen heeft Moskou veel kwaliteit in huis volgens de trainer van Anderlecht. Een verplaatsing naar Rusland is ook niet de meest simpele in zijn ogen. Hasi vreest ook de koude en problemen met visums. Daarnaast vraagt hij zich af hoe hij Dinamo kan gaan scouten.

Ook voorzitter Roger Vanden Stock was niet blij met de loting van zijn ploeg. "Dit is eerder negatief dan positief. Dit is ook jammer voor de fans, die ons zo gesteund hebben in de Champions League."

Dat Dinamo in de groepsfase 18 op 18 haalde, schrikt Vanden Stock niet af. "Wij hebben dat ook al eens gehaald en de ronde erop lagen we er ook meteen uit."

Meer over de loting van paars-wit leest u in het artikel 'Anderlecht heeft af te rekenen met Vainqueur en Valbuena'.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws