Club Brugge recupereert sterkhouder en haalt opvallende naam bij de selectie
Meunier en Wang terug in de selectie van Club

Club Brugge recupereert sterkhouder en haalt opvallende naam bij de selectie

13-12-2014 20:19

Club Brugge neemt het zondag op tegen Standard en hoopt zijn leidersplek te verstevigen. Het kan daarvoor mogelijk terug gebruik maken van sterkhouder Thomas Meunier. Michel Preud'homme haalt er ook nog een verrassende naam bij.

Meunier was er tegen HJK Helsinki niet bij vanwege een blessure aan de hamstrings, maar kreeg van de medische staf groen licht om tegen Standard te spelen. Hij start door de vele blessures in de verdediging waarschijnlijk aan de wedstrijd.

Laurens De Bock, Bjorn Engels en Francisco Silva zijn er niet bij door blessures. Ruud Vormer kan dankzij de terugkeer van Meunier terug plaatsnemen op het middenveld.

Michel Preud'homme haalt er met Shangyuan Wang nog een verrassende naam bij. De Chinese middenvelder debuteerde onder Juan Carlos Garrido, maar kreeg sinds de aanstelling van Preud'homme nog maar weinig kansen. Nu maakt hij in plaats van Waldemar Sobota terug deel uit van de selectie.

Selectie:

Doelmannen: Mathew Ryan, Sokratis Dioudis

Verdedigers: Thomas Meunier, Oscar Duarte, Brandon Mechele, Davy De fauw

Middenvelders: Timmy Simons, Fernando Menegazzo, Victor Vazquez, Felipe Gedoz, Ruud Vormer, Sander Coopman, Dario Van den Buijs, Yannick Reuten, Shangyuan Wang

Aanvallers: Lior Refaelov, Tom De Sutter, José Izquierdo, Nicolas Castillo, Nikola Storm, Obbi Oulare