Libische tester moet blessures van Tshimanga en Hamalainen bij Genk opvangen

Libische tester moet blessures van Tshimanga en Hamalainen bij Genk opvangen

Op de laatste open training van de week was er donderdagochtend een opvallend gezicht bij de selectie van KRC Genk. Mohamed El Monir, een linksachter, werkt momenteel een testperiode af bij de Limburgers en moet trainer Alex McLeish overtuigen van zijn kunnen.

El Monir is een Libische linksachter en komt enkele dagen op testperiode bij Genk. Hij speelt momenteel bij de Servische eersteklasser Jagodina, waar de competitie reeds in winterstop is gegaan.

De Libiër speelt sinds de zomer van 2011 voor Jagodina, daarmee won hij in 2013 de Servische beker. Voordien verdedigde de 22-jarige linksachter de kleuren van het Libische Al-Ittihad Club (Tripoli). El Monir moet Derrick Tshimanga vervangen, die in 2014 sowieso niet meer in actie komt door een spierscheur in de quadriceps. Zijn back-up, Brian Hamalainen, is ook al enkele maanden out.

Daarnaast was Albian Muzaqi afwezig op de training, hij werkt momenteel een teststage af bij Cercle Brugge. Kara Mbodji (lichte overbelasting) en Steeven Joseph-Monrose (last) haakten geblesseerd af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie