Massimo Bruno is opnieuw belangrijk voor Red Bull Salzburg met assist
Bruno zorgt mede voor winst

06-12-2014 23:48

Massimo Bruno heeft zijn waarde opnieuw kunnen tonen voor Red Bull Salzburg. De aanvallende middenvelder was belangrijk met een assist in de wedstrijd tegen de rivalen van Austria Wenen.

Red Bull Salzburg heeft een goede zaak gedaan in de titelstrijd door de drie punten weg te kapen op bezoek bij Austria Wenen. De ploeg van Bruno ging met overtuigende 2-4 cijfers winnen in de hoofdstad.

Het werd echter geen al te makkelijke winst. De regerende landskampioen stond bij de rust al 0-2 achter en leek op verlies af te steven. Daar ging de Braziliaan Alan duidelijk niet akkoord. De spits zorgde via een hattrick, en met één assist van Bruno, binnen de 10 minuten voor de voorsprong. Marcel Sabitzer zorgde uiteindelijk voor de 2-4 eindstand.

Salzburg blijft na de winst leider in de Oostenrijkse Bundesliga. Het telt nu al negen punten voorsprong op eerste achtervolger AC Wolfsberger.