Boomlange Koller waarschuwt oude liefde Anderlecht voor zijn Duitse ex-club
Koller waarschuwt A'lecht voor Dortmund

Boomlange Koller waarschuwt oude liefde Anderlecht voor zijn Duitse ex-club

06-12-2014 23:31

Na de slechte wedstrijd tegen Moeskroen-Péruwelz zal Anderlecht iets willen laten zien in de Champions League tegen Borussia Dortmund. Die confrontatie wordt volgens Jan Koller echter geen makkie.

"In de Champions League was Dortmund als één van de eersten geplaatst", waarschuwt de Tsjech in Fan. "Ook volgend jaar zien we hen terug in de Champions League. Er zullen ook tegen Anderlecht 80.000 fans in het stadion zitten. Als les mauves het als een uitje naar de kerstmarkt beschouwen, zal het hun beste dag niet worden."

"Anderlecht mag niet denken dat niets moet en alles mag, want dan wacht hen een pandoering. Ze moeten de ruimtes klein houden en mogen vooral niet bang zijn om de fysieke strijd aan te gaan." In de vorige wedstrijd tegen Dortmund ging paars-wit met 0-3 de boot in. De Brusselaars zullen wel geprikkeld zijn na hun zware 4-2 nederlaag tegen Moeskroen.

Het goede nieuws voor Anderlecht is wel dat Dortmund met twaalf punten al geplaatst is voor de volgende ronde in de Champions League. Eerste achtervolger Arsenal telt tien punten.