Toptalent van Real op de weg terug: Je hebt zoveel ellende als je lang niet speelt
Jesé is terug van zijn blessure

Toptalent van Real op de weg terug: "Je hebt zoveel ellende als je lang niet speelt"

03-12-2014 15:02

De jonge Jesé Rodriguez maakte namens Real Madrid zijn rentree in het bekerduel met derdeklasser Cornella (5-0 winst) met een doelpunt. Er kwam daarmee een einde aan een periode vol blessures.

Jesé brak vorig seizoen door in het team van coach Carlo Ancelotti, maar een knieoperatie in maart van dit jaar gooide roet in het eten. De 21-jarige speler is nog verre van wedstrijdfit, maar zegt blij te zijn met zijn eerste speelminuten dit seizoen. "Ik ben zo blij na maanden vol ellende", aldus Jesé tegenover Gol T. "Het team heeft me heel erg geholpen en dat geldt ook voor de president en de fans van de club."

"Je hebt zoveel ellende als je lang niet kunt spelen", vervolgt de aanvaller. "Het was een zware blessure en ik ben nog niet helemaal terug op mijn niveau. Ik heb het spelen met het team gemist." Ancelotti tempert de verwachtingen rondom het talent enigszins en wil hem rustig gaan brengen. "Jesé is er maanden uit geweest en zal beter worden, maar stap voor stap. We moeten hem tijd geven. Het is namelijk niet makkelijk om van zo'n blessure terug te komen."