Kouemaha: Ik kan me mijn laatste Belgische doelpunt niet herinneren. Wij wel!
Club Brugge-speler kan zich niet herinneren wanneer zijn laatste competitiegoal was

Kouemaha: "Ik kan me mijn laatste Belgische doelpunt niet herinneren". Wij wel!

01-12-2014 09:09

Gefaald in de Bundesliga, te weinig gespeeld in Turkije, met moeite geslaagd in de Turkse tweede klasse: sinds zijn vertrek bij Club Brugge gaat het Dorge Kouemaha niet voor de wind. Zondagavond kon de 31-jarige spits eindelijk eens scoren voor zijn nieuwe ploeg Lierse, hij hoopt nu vertrokken te zijn.

Dorge Kouemaha was in de wolken met zijn goal, maar met de 1-1 tegen Lokeren komt Lierse niet echt veel verder. "Ik herinner mij mijn vorige doelpunt in België zelfs niet meer. Deze goal was belangrijk, voor mezelf en voor de ploeg. Het geeft alleszins vertrouwen. Alleen jammer dat we geen drie punten pakten", meldt hij aan Het Laatste Nieuws.

Herinnert hij zich zijn laatste Belgische goal echt niet meer? Het was er eentje tegen AA Gent op tweede kerstdag in 2010. En wat voor eentje...let ook op de bizarre viering, die volgens Kouemaha wilde zeggen dat hij alle kritiek van zich af schudde. De kritiek klampte snel terug aan, want in 2011 liet hij de netten niet meer trillen voor Club Brugge.

De goal van Kouemaha is vanaf 3:07 te zien, de assist is van Ryan - kent u hem nog? - Donk.