Liverpool-coach wil dit weekend onmiddellijk verbetering zien bij Mignolet
Verliest Mignolet zijn plek bij Liverpool?

Liverpool-coach wil dit weekend onmiddellijk verbetering zien bij Mignolet

28-11-2014 14:00

Simon Mignolet blijft het mikpunt van kritiek bij Liverpool. De Rode Duivel beging enkele dagen geleden opnieuw een blunder tegen Ludogorets en lijkt zijn plek in de basis te gaan verliezen. Toch hoopt coach Brendan Rodgers dat Mignolet het vertrouwen terugvindt.

De coach van Liverpool vertelde Mignolet dat hij een reactie wil zien na zijn flater tegen Ludogorets. De doelman ging in de derde minuut al in de fout bij een afstandschot van Marcelinho. Mignolet liet de bal uit zijn handen glippen, waarop Dani Abalo profiteerde en de bal voorbij Mignolet schoot.

"Als een doelman moet je deze dingen aan je voorbij kunnen laten gaan", vertelt Rodgers aan The Guardian. "Het doelpunt was een enorme teleurstelling voor het team, maar we moeten het vertrouwen behouden. Dit weekend mogen we absoluut geen tegendoelpunt slikken."

Liverpool heeft in 19 wedstrijden dit seizoen nog maar twee keer geen doelpunt geslikt. Mignolet lijkt de slechte vorm te moeten bekopen. "Ze zeggen wel dat het geen grote fout is omdat de bal een vreemde bots maakt, maar dat ligt dan toch aan zijn voorbereiding die niet goed is? Het is gewoon een kanjer van een flater. Mignolet heeft sowieso altijd problemen met afstandsschoten", zei onder meer analist Martin Keown.