Uitblinker Ryan wil kopie van de wedstrijd: Ik wil beelden nog vaak bekijken
Australische doelman blikt terug op onwaarschijnlijke match

Uitblinker Ryan wil kopie van de wedstrijd: "Ik wil beelden nog vaak bekijken"

27-11-2014 23:54

Torino - Club  Brugge eindigde zoals het begon, met 0-0. Dat was vooral aan één man te danken, Mathew Ryan. De Australische doelman was achteraf een zeer gelukkig man.

"Of ik ooit al zo’n match gespeeld heb? Dit moet een van mijn beste wedstrijden ooit zijn. Ik wil deze match niet te snel vergeten. Ik hoop een kopie van de beelden te krijgen, zodat ik de wedstrijd nog enkele keren kan bekijken", klinkt het tegenover Sporza.

"Het was zo’n avond waar ik op het juiste moment op de juiste plaats stond. Ik voel me gelukkig, maar ik weet niet hoeveel ik zal slapen. Ik zal de wedstrijd vaak herbeleven. Maar het was ook leuk om respect te krijgen van de Torino-fans. Ik wist dat het hier lastig zou worden en dat ik werk zou krijgen. De Italiaanse competitie is een van de beste ter wereld. Maar gelukkig voor Club stond ik er.”

Door het punt in Turijn is Club Brugge nagenoeg zeker dat het overwintert in de Europa League. Enkel een enorme nederlaag thuis op de slotspeeldag tegen Helsinki kan nog roet in het eten gooien.