Qua tactiek en organisatie is Lokeren een van de beste ploegen

"Qua tactiek en organisatie is Lokeren een van de beste ploegen"

Gepubliceerd: donderdag 27 november 2014 om 23:43do 27-11-2014 om 23:43

Legia Warschau is dit seizoen niet langer ongeslagen in de Europa League. Tegen Lokeren verloor het met 1-0. Achteraf was Henning Berg groots in de nederlaag. De Noorse trainer van de Polen had mooie woorden over voor de Waaslanders.

Ondanks de nederlaag mag Legia wel nog verder in de Europa League.  "Ik ben uiteraard blij dat we gekwalificeerd zijn, maar we hadden beter kunnen spelen. Ik ben ontgoocheld dat we geen hoger niveau hebben gehaald. Anders zouden we niet hebben verloren", aldus Berg tegenover Het Laatste Nieuws.

Toch ontkende Berg niet dat Lokeren sterk speelde. "Net als in Warschau (1-0) was het een spannende en evenwichtige wedstrijd. Tot de openingsgoal hadden wij de controle, daarna werd het spel meer open. Lokeren heeft een goede match gespeeld. Het is een sterk elftal. Je merkt dat ze al lange tijd samenspelen en de coach er ook al jaren is. Ze spelen als een team. Qua tactiek en organisatie is het een van de beste ploegen waartegen we al hebben gespeeld. Ik moet hen feliciteren, ze mogen fier zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws