Horen dat Trabzon met tien spelers pas op het einde scoort, is een ontgoocheling
Vanaken vindt vooral uitslag van de tegenstander pijnlijk

"Horen dat Trabzon met tien spelers pas op het einde scoort, is een ontgoocheling"

27-11-2014 23:26

Lokeren won donderdag erg knap met 1-0 van Legia Warschau. Ondanks de drie punten is het toch uitgeschakeld in de Europa League. In groep L won Trabzonspor immers met 3-1 van Metalist Charkiv, waardoor de plaatsen één en twee niet meer haalbaar zijn voor de Waaslanders. Een pijnlijke zaak vindt Hans Vanaken het.

"Als je dan hoort dat Trabzon met tien spelers pas op het einde scoort, is er toch een kleine ontgoocheling. We wisten de tussenstand niet. Ik wist dat de kans op kwalificatie klein was, maar ik geloofde er nog in. In de heenmatch tegen Legia waren we misschien een beetje onder de indruk, maar we hebben vandaag getoond dat we verdienen om in de EL te spelen. Maar de andere uitslagen moeten ook meezitten", aldus Vanaken tegenover Sporza.

In Groep L zijn Legia Warschau (12 punten) en Trabzonspor (10 punten) zeker van de volgende ronde. Op de slotspeeldag bepalen ze in een onderling duel wie er groepswinnaar wordt. Lokeren sluit zijn Europees avontuur dit seizoen af op het veld van Metalist Charkiv. Buiten de eer staat er niets meer op het spel.