Jonge Anderlechtster is het niet eens met de kritiek van de oudjes
Dennis Praet relativeert de nederlaag tegen Charleroi

Jonge Anderlechtster is het niet eens met de kritiek van de oudjes

25-11-2014 10:12

Dennis Praet heeft in 'Het Laatste Nieuws' gereageerd op de uitlatingen van anciens Olivier Deschacht en Anthony Vanden Borre. De jongeling probeert vooral de scherpe kritiek te nuanceren.

"Ik denk dat hij het wel een beetje op ons had, maar voor mij was het een collectieve offday", zo zegt Praet over de reactie van Deschacht als zouden de jongens met een transfer in hun hoofd het geforceerd hebben. "De jonge gasten waren niet goed, maar de ouderen ook niet. Het geheel was helemaal niet goed. Deschacht heeft ook zelf gezegd dat hij vond dat hij geen supermatch speelde. Waarschijnlijk zaten we allemaal al te veel met Galatasaray in ons hoofd. Dat mag niet, maar dat moeten we woensdag dan maar rechtzetten, zodat we Charleroi kunnen vergeten. Hij werd geïnterviewd vlak na de match. Er zijn op dat moment veel emoties, want je wil elke match winnen. Ik wil 'Oli' dan ook niks verwijten."

Ook Anthony Vanden Borre was scherp, en verontschuldigde zich omdat de ploeg gespeeld had als 'dikkenekken'. "Dat zou ik niet zeggen", aldus Praet. "Eerder dat we de matchen een beetje uitkiezen, maar dat is natuurlijk ook niet goed. Toch denk ik dat je dat een beetje automatisch doet en dat we tegen Galatasaray allemaal op het scherpst van de snee zullen staan. Tegen Charleroi was dat niet zo. Dat zou eigenlijk niet mogen, maar voorafgaand aan een Champions League-wedstrijd spelen we dit seizoen nooit een goede match. Woensdag zullen we er staan, daar ben ik 100 procent zeker van."