Het buitenland wenkt voor Meunier: Interesse uit Engeland, Italië en Duitsland
Buitenlandse clubs volgen Meunier nauwlettend op

Het buitenland wenkt voor Meunier: "Interesse uit Engeland, Italië en Duitsland"

24-11-2014 22:33

Na enkele mooie prestaties in de Jupiler Pro League en Europa lijkt Club Brugge-verdediger Thomas Meunier een hot item te worden. De rechtsachter staat onder interesse van enkele buitenlandse clubs en maakt de komende zomerperiode mogelijk de overgang naar een nieuwe ploeg.

"Meunier is een belangrijke speler die de hele flank doet. Hij is ook international en er is al enige tijd interesse uit Italië, Engeland en Duitsland. Donderdag ga ik naar Torino-Club Brugge en dan kan ik praten met geïnteresseerde clubs", vertelt zijn makelaar Franco Iovino in de Italiaanse pers.

"Hij doet me denken aan Stephan Lichtsteiner van Juventus. Hij heeft een contract tot medio 2016, dus in juni kan een transfer een mogelijkheid zijn." Meunier wordt gelinkt aan AC Milan en Napoli. Bij een transfer krijgt Club Bruggeechter niet de hele som. De speler is voor 50% eigendom van Star Factory.

De rechtsachter, toen nog aanvallende middenvelder, trok in 2011 naar Club Brugge. Hij speelde tot dusver meer dan 100 wedstrijden voor de Bruggelingen en heeft 3 A-caps voor de Rode Duivels achter zijn naam staan.