De ene Londense club wil concurrent van Courtois wegkapen bij andere Londense club
Arsenal zou zeven miljoen pond veil hebben voor Petr Cech

De ene Londense club wil concurrent van Courtois wegkapen bij andere Londense club

16-11-2014 15:46

Thibaut Courtois is de nieuwe nummer één van Chelsea dit seizoen. Coach José Mourinho geeft de Rode Duivel, in de competitiewedstrijden, steevast de voorkeur op Chelsea-icoon Petr Cech. Die zou volgens de Engelse krant The Sun wel eens kunnen verkassen naar de grote stadsrivaal Arsenal. 

De krant meldt dat Arsenal zeven miljoen pond (bijna negen miljoen euro) veil heeft voor de 32-jarige Tsjech die al 111 keer voor zijn land uitkwam, indien Chelsea laat weten dat het zijn doelman laat vertrekken.

Zijn grote concurrent Courtois krijgt van trainer José Mourinho de voorkeur, na drie succesvolle jaren op uitleenbeurt bij Atlético Madrid. Cech, die goed overeenkomt met Courtois, liet al weten dat hij niet het hele seizoen op de bank wil blijven zitten en stuurde al aan op een transfer in januari. Arsenal is bereid Cech de concurrentie aan te laten gaan met Wojciech Szczesny, de nummer één van Polen.

Of Chelsea Petr Cech zomaar zal laten vertrekken naar de grote Londense stadsrivaal is nog maar de vraag. Mourinho gaf al aan de doelman niet naar een belangrijke concurrent te laten gaan.