Bendtner geeft BBC-presentator Lineker koekje van eigen deeg
Lineker maakt Deen belachelijk en krijgt de boomerang

07-11-2014 09:16
1

In de categorie opmerkelijk: BBC-presentator Gary Lineker schrok donderdagavond waarschijnlijk wel even nadat hij een grapje had gemaakt over Nicklas Bendtner. De Deense spits reageerde namelijk zelf op de tweet van de Engelse oud-voetballer.

Bendtner is eind vorig seizoen uit Engeland vertrokken. In zijn Arsenal-periode werd hij een cultheld, vooral omdat Bendtner veel kansen miste en amper scoorde. Door Engelsen wordt hij op social media veelal Lord Bendtner genoemd. Donderdag scoorde Bendtner twee keer voor zijn nieuwe club VfL Wolfsburg en dat bleef ook in Engeland niet onopgemerkt.

Sterker, de Deen maakte in het Europa League-duel met FK Krasnodar (5-1) twee doelpunten binnen twee minuten. Lineker besloot een tweet te plaatsen. 'Bendtner heeft de afgelopen minuut twee keer gescoord. Dit is geen grap. Ik herhaal, dit is GEEN grap', aldus Lineker spottend.

Bendtner zocht na de wedstrijd de kleedkamer op, las de tweet waarschijnlijk op zijn telefoon en antwoordde. 'Geweldige tweet vriend, goed gedaan. Ik herhaal, goed gedaan.' Lineker kon daar nog alleen maar op antwoorden 'jij ook goed gedaan'.