Brandend Daknam verlangt tevergeefs naar drie punten in Europa

Brandend Daknam verlangt tevergeefs naar drie punten in Europa

Gepubliceerd: donderdag 6 november 2014 om 22:45do 06-11-2014 om 22:45

Lokeren is de Europa League thuis niet verder gekomen dan een 1-1-gelijkspel tegen Trabzonspor. Daardoor blijft het op plaats drie staan in Groep L. Leider Legia Warschau, dat met 2-1 won van Metalist Kharkiv is zeker van de volgende ronde.

De wedstrijd kon voor Lokeren niet beter beginnen. Na vier minuten trof Ayanda Patosi al raak. In twee tijden versloeg de verloren zoon doelman Alim Öztürk. In de eerste twintig minuten bleef de thuisploeg baas. Het kende wel geluk toen een doelpunt van Mustapha Yatabaré werd afgekeurd voor buitenspel.

1-0: Patosi

Na 28 minuten volgde het eerste opstootje van de wedstrijd. Vahid Halilhodžić riep waarschijnlijk iets verkeerd en mocht plaatsnemen in de tribune. Vlak voor de pauze moest Patosi zijn tweede van de avond maken, maar hij faalde. Dat brak Lokeren zuur op. In de blessuretijd van de eerste helft scoorde Abdul Majeed Yannis de gelijkmaker. Hij was goed gevolgd nadat Copa eerst nog een schot van Yatabaré loste.

1-1: Yannis

Na de rust was opnieuw Yatabaré de gevaarlijkste man bij de bezoekers. Gelukkig voor de thuisploeg liet hij het na om te scoren. Ook de uitfans zorgden voor het nodige gevaar. Achter de goal van Copa haalden zijn plots massaal bengaals vuurwerk boven. De wedstrijd moest even worden stilgelegd.

Lokeren probeerde nog om de drie punten thuis te houden, maar verder dan goede intenties kwam het niet. De kans dat Lokeren de volgende ronde haalt, is door het gelijkspel weer een pak kleiner geworden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws