D'Haene laat ontgoocheling van Standard achter zich en kijkt uit naar Kortrijk
D'Haene wil niet te lang stil blijven staan

D'Haene laat ontgoocheling van Standard achter zich en kijkt uit naar Kortrijk

31-10-2014 15:13

Ondanks fris voetbal geraakte Cercle Brugge woensdagavond niet voorbij Standard Luik. In de slotminuten werd het enige doelpunt van de wedstrijd gescoord door Standard-aanvaller Tony Watt en dropen de West-Vlamingen teleurgesteld af.

Bij Cercle Brugge toonde vooral Kristof D'Haene dat hij goed kan voetballen. De jonge middenvelder kwam bijna tot een doelpunt tegen Standard, maar vond uiteindelijk het doel niet. Tegen de streekgenoten van Kortrijk wil hij het komende weekend iets laten zien.

"Hopelijk kan ik dan wel scoren", vertelt D'Haene in Het Nieuwsblad. "Tegen Standard was die voorzet van Joey perfect, maar ik denk dat ik net iets te veel op snelheid voor doel kwam om die botsende bal goed te raken. Achteraf is het makkelijk praten, maar ik had mijn snelheid wat moeten minderen en dan hadden we kunnen juichen."

Groeien

"Ik heb een moeilijke periode achter de rug, maar nu ben ik aan het groeien. Wat Arnar Vidarsson wil ligt mij wel en ik krijg ook veel vertrouwen. Je ziet dat dit voor de hele ploeg geldt. De sfeer is enorm positief en iedereen wil winnen."

"Ik denk dat niemand zich woensdag verveeld heeft en zo moet het ook tegen Kortrijk. Na Standard waren we ontgoocheld, maar dat gevoel maakte al plaats voor de vaste wil om het verlies tegen Kortrijk uit onze hoofden te spelen en voluit voor de drie punten te gaan."