'Man City is al jaren superieur aan United, het is aan hen om het te laten zien'
"United vormt altijd dreiging. Als je hen niet respecteert, dan zullen ze je verslaan"

'Man City is al jaren superieur aan United, het is aan hen om het te laten zien'

28-10-2014 13:47
2

Aleksandar Kolarov stookt het vuurtje in aanloop naar de derby van Manchester alvast op. De verdediger van Manchester City noemt 'The Citizens' superieur aan recordkampioen Manchester United.

"Het is een geweldige wedstrijd om te kijken of om in te spelen. Elke speler ter wereld wil graag in deze wedstrijd spelen. United heeft een grote historie, maar de laatste vijf of zes jaar denk ik dat City superieur is aan United", stookt Kolarov het vuurtje alvast op in gesprek met talkSPORT. "Manchester United vormt altijd dreiging. Als je hen niet respecteert, dan zullen ze je verslaan."

"Natuurlijk, er is veel veranderd bij United. Er zijn veel nieuwe spelers gekomen, ze maken stappen vooruit. Ze hebben een nieuwe manager aangesteld en ik denk dat ze het dit seizoen goed kunnen doen in de Premier League. Louis van Gaal heeft enorm veel ervaring. Ze hebben een paar geweldige spelers aan weten te trekken, het is aan hen om het te laten zien. Het is belangrijk dat wij de derby te winnen."

Kolarov zelf is bij City niet verzekerd van een basisplek, maar dat komt vooral door het roulatiesysteem van trainer Manuel Pellegrini, zegt de verdediger. "Persoonlijk houd ik niet van het rouleren. Maar het is de keuze van de manager", aldus de Serviër.