Belgisch talent bij Man Utd: Ik ben heel blij met hoe alles verloopt
Adnan Januzaj is blij met zijn evolutie bij de club en met de goal van Fellaini

Belgisch talent bij Man Utd: "Ik ben heel blij met hoe alles verloopt"

25-10-2014 12:53

Adnan Januzaj startte vorig weekend voor het eerst in de basis bij Manchester United. De Kosovaarse Belg speelde uiteindelijk de hele wedstrijd uit, maar kon nog niet echt overtuigen. Vorig seizoen speelde Januzaj wel vaak mee en volgde er nog een WK. "Het WK was een hele goede ervaring", zegt Januzaj aan MUTV.

Tegen West Bromwich Albion stond Januzaj de hele wedstrijd op het veld. Overtuigend was het nog niet, de 19-jarige Rode Duivel zoekt na lang bankzitten nog naar de goede vorm en het vertrouwen op het veld. Zelf is hij wel tevreden van zijn evolutie bij de club. "Ik heb veel wedstrijden gespeeld dit jaar en deed mee op het WK", zegt Januzaj op de clubwebsite. "Dat was een goede ervaring, ook al speelde ik niet veel."

Nochtans speelde hij onder Louis Van Gaal nog niet vaak mee dit seizoen en gaan de geruchten op dat hij in januari zou getransfereerd worden. Januzaj staat daar niet bij stil en voelt zich nog heel goed bij de Mancunians. "Ik ben heel blij met hoe alles verloopt", is hij kort.

Januzaj was ook heel blij met Fellaini's eerste doelpunt. "Ik ben blij voor hem. Hij is mijn vriend en verdient dit omdat hij altijd hard werkt en veel blessures heeft gehad. Hij is een goede speler en hij kan het team helpen met zijn kwaliteiten."