Grote Man Utd-Belg na eerste doelpunt: Blij na bijzonder frustrerende periode
Marouane Fellaini hoopt nu zo lang mogelijk fit te blijven

Grote Man Utd-Belg na eerste doelpunt: "Blij na bijzonder frustrerende periode"

25-10-2014 12:25

Vorig weekend scoorde Marouane Fellaini zijn eerst doelpunt voor Manchester United. De Marokkaanse Belg deed dat in stijl met een onhoudbare vlam in de kruising. Hij hoopt dat hij nu vertrokken is voor een goed seizoen bij Manchester United, nadat hij vorig jaar gekweld werd door blessures. "Blessures, weinig geluk, het mag allemaal eens stoppen", zegt Fellaini aan MUTV.

Vorig seizoen wilde het allemaal niet zo goed lukken voor Fellaini en deelde hij mee in de malaise van Manchester United. Onder nieuwbakken coach Louis Van Gaal leek de Rode Duivel met het opvallende kapsel dan ook uit te moeten kijken naar een andere club. Tot vorig weekend, zo leek. Fellaini mocht invallen met de rust en bedankte nog geen drie minuten later met een fantastisch doelpunt. "Het gaf een goed gevoel", zegt Fellaini op de clubwebsite. "Ik heb lang op dit moment gewacht en nu hoop ik nog meer te scoren dit seizoen."

De ex-speler van Standard en Everton is eindelijk terug 100 procent fit. "En daar ben ik blij om nadat ik de laatste twaalf maanden een bijzonder frustrerende periode heb meegemaakt", zegt Fellaini op de clubwebsite. "Ik heb tegen West Bromwich getoond dat als ik fit ben, ik gevaarlijk uit de hoek kan komen. En dat komt de concurrentie in onze ploeg alleen maar ten goede", besluit Fellaini.