Een kans voor Anderlecht? Derde doelman staat in doel bij Arsenal
Damian Martinez in doel bij Arsenal

Een kans voor Anderlecht? Derde doelman staat in doel bij Arsenal

22-10-2014 07:58

Arsenal kampt momenteel met heel wat blessures. Verschillende spelers zullen er niet bij zijn bij de Londenaren, met onder andere spelmaker Mesut Özil in de lappenmand. De grootste problemen bij coach Arsène Wenger liggen echter in doel, waar hij beroep moet doen op zijn derde doelman.

Onder andere Özil, Olivier Giroud en Laurent Koscielny kunnen door blessures niet spelen tegen paars-wit in de Champions League. In doel zal ook Wojciech Szczesny niet tegenover Anderlecht staan, de Tsjechische goalie is namelijk geschorst.

Arsène Wenger kan ook geen beroep doen op tweede doelman David Ospina, die nog steeds in de lappenmand ligt. Daardoor zal derde doelman Emiliano Martinez onder de lat staan. "Ik heb het volste vertrouwen in Emiliano, hij is er klaar voor", vertelt Wenger aan Sporza.

De Argentijnse doelman heeft nog niet veel ervaring op het hoogste niveau. Hij staat al van 2010 in doel bij Arsenal, maar begon nog maar twee keer in de basis. In 2012 en 2013 werd hij uitgeleend aan Oxford United en Sheffield Wednesday.