Hasi wil geen Dortmund-scenario: “Niet focussen op wie zij missen”

Hasi wil geen Dortmund-scenario: “Niet focussen op wie zij missen”

Gepubliceerd: woensdag 22 oktober 2014 om 07:25wo 22-10-2014 om 07:25

Anderlecht maakt zich op voor de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Arsenal. De Londenaren kampen met blessureproblemen, maar toch blijft Anderlecht-coach Besnik Hasi nederig. De Albanese coach tempert dan ook de verwachten.

"Vorige keer was iedereen euforisch en optimistisch in de aanloop naar de match tegen een gehavend Dortmund. Er werd zelfs verwacht dat we met 3-0 zouden winnen. Nu zijn de verwachtingen minder en dat is maar beter zo", zegt Hasi aan Sporza.

"Arsenal is en blijft een topploeg in Europa. Ook al mist het een pak spelers, dan nog wordt het een moeilijke match voor ons. Sowieso moeten wij niet focussen op wie zij missen, maar op onze mogelijkheden."

Spitsenprobleem

Zowel Aleksander Mitrovic als Matias Suarez lijken uit vorm. Hasi staat een moeilijke keuze te wachten. "Ik heb veel vertrouwen gegeven aan mijn spitsen de vorige matchen en het kwam er niet altijd uit. Ik wil mannen die er 90 minuten vol voor willen gaan. Ik zal voor de wedstrijd beslissen welke spits of spitsen ik opstel."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws