Belgen in India spelen opnieuw gelijk, eerste tegendoelpunt voor sterke Van Hout

19-10-2014 22:48

Wim Raymaekers en Kristof Van Hout blijven met Delhi Dynamos FC ongeslagen in de Indian Super League. Op het veld van Atlético de Kolkata bleven ze sterken op een 1-1 gelijkspel.

Het beloofde voor de Belgen, die allebei opnieuw de basis haalden een zware wedstrijd te worden op het veld van Kolkata dat zes op zes haalde uit zijn eerste twee wedstrijden. De thuisploeg domineerde dan ook de wedstrijd en kwam vlak na rust op voorsprong nadat Van Hout eerder enkele knappe saves in huis had.

Na 70 minuten haalde Van Veldhoven Raymaekers naar de kant voor oude bekende Mads Junker. Dat resulteerde direct want een minuut later scoorde Elias prachter de gelijkmaker voor Delhi na een actie van sterspeler Del Piero. Het slot kende nog veel opwinding met een opstootje van Del Piero en een rode kaart voor de thuisploeg. Junker kwam ook nog dicht bij de gelijkmaker, maar uiteindelijk bleef de score op het bord.

Na twee speeldagen staat Delhi Dynamos met 2 punten op een vijfde plaats op acht ploegen. Volgend weekend treffen ze het nummer vier.