Wordt Noors toptalent weldra ploegmaat van Mignolet en Origi bij Liverpool?
Martin Ødegaard staat in de belangstelling van The Reds

Wordt Noors toptalent weldra ploegmaat van Mignolet en Origi bij Liverpool?

19-10-2014 19:11

Hij moet in december nog zestien worden maar Martin Ødegaard wordt nu al het hof gemaakt door zowat alle Europese topclubs. De Noor speelt momenteel nog bij de Noorse kampioen Strømsgodset, maar heel lang zal de aanvallende middenvelder daar niet meer blijven. Liverpool lijkt in pole position te liggen om het toptalent binnen te rijven. Dat meldt Sunday People.

Op 27 augustus van dit jaar debuteerde Ødegaard bij de nationale ploeg van Noorwegen. In de wedstrijd tegen de Verenigde Arabische Emiraten viel hij na de rust in en daarmee werd hij met vijftien jaar en 300 dagen de jongste speler ooit in een officiële interland.

Ødegaard is al langer hot op de transfermarkt. De tiener heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst, maar hij zou naar verluidt een supporter zijn van The Reds. Liverpool zou dus een streepje voor hebben bij het talent.

De Engelse vicekampioen zal de tweevoudig international allicht niet meteen opnemen in de A-kern. Hij zal, zoals onze landgenoot Divock Origi, eerst worden uitgeleend aan een andere ploeg in een hoger aangeschreven competitie dan de Noorse.