Ex-international zonder club kan overal terecht, van Oekraïne tot Canada
Jonathan Legear neemt uitgebreid de tijd bij het kiezen van een nieuwe club

Ex-international zonder club kan overal terecht, van Oekraïne tot Canada

18-10-2014 12:04

Niemand weet waar Jonathan Legear zijn handtekening zal zetten. Ook Jonathan Legear niet. De flankaanvaller zwaait wel met verschillende aanbiedingen.

Olympiakos leende Legear vorig seizoen uit aan KV Mechelen zodat hij deze zomer de voorbereiding in Griekenland zou kunnen aanvatten. Dat ging echter niet door, en dus is Legear al enkele maanden werkloos. Interesse in de vleugelspeler is er echter genoeg. Momenteel is hij op proef bij het Blackpool van José Riga, terwijl hij bij Dinamo Kiev ook ploeggenoot van Dieumerci Mbokani kan worden. "Dit is een deal die je als manager niet kan negeren. Legear is een erg interessante speler", liet Riga al optekenen.

Zelf maakt Legear in Het Belang van Limburg ook gewag van interesse uit Canada. "Ik kreeg een aanbieding van een club uit Montréal", bevestigt hij. "Een avontuur dat me aantrekt en de levensstandaard ligt er hoog. Dat is belangrijk voor mijn gezin. Ik ben van plan om over enkele dagen in het vliegtuig te stappen om mij ter plaatse te vergewissen van de situatie."