Bekritiseerde scheidsrechter terug in de armen gesloten van de Rouches
Luc Wouters mag terug wedstrijden fluiten van Standard

Bekritiseerde scheidsrechter terug in de armen gesloten van de Rouches

14-10-2014 07:50

Na de verloren wedstrijd tegen Club Brugge was Luc Wouters de gebeten hond voor Standard. De Luikenaren verweten hem een groot aandeel te spelen in de nederlaag en bekritiseerden zijn beslissingen.

Standard wou de scheidsrechter een tijdje niet meer in hun wedstrijden zien fluiten. De spelers wilden de tweede helft zelfs niet meer voetballen. "Als het aan mij lag, zouden we na de rust in de kleedkamer zijn gebleven!", klonk het toen uit de mond van Paul-José Mpoku.

"Geconfronteerd met enkele beslissingen door mr. Wouters die vandaag unaniem worden gehekeld, zijn de spelers gefrustreerd en radeloos naar de kleedkamer getrokken. Ze vroegen zich daarbij af wat ze konden doen om de benadeling van hun ploeg te doen ophouden", stond te lezen op de website van Standard.

Volgens Het Belang van Limburg lijken de Luikenaren Wouters nu toch terug in de armen gesloten te hebben. "We willen die wedstrijd achter ons laten en ons weer op het voetbal concentreren", vertelt Pierre Locht, teammanager van Standard.