Milan ligt niet wakker van vertrek Balotelli: spits maakte ploeggenoten boos
"Je moet de woorden uit hem trekken"

Milan ligt niet wakker van vertrek Balotelli: spits maakte ploeggenoten boos

11-10-2014 12:29

AC Milan ligt niet wakker van het vertrek van Mario Balotelli naar Liverpool. De spits was niet populair binnen de spelersgroep en wekte ergernis met zijn onorthodoxe gedrag.

Marco Amelia, ex-doelman van Milan, legt zaterdag tegenover SportItalia bloot hoe Balotelli zich gedroeg op Milanello. "In de kleedkamer is het net alsof hij er helemaal niet is. Je moet de woorden uit hem trekken", verklaarde de negenvoudig international van Italië.

"Tijdens de wedstrijd heeft hij een bijna spottende houding, die zijn ploeggenoten boos maakt", vervolgt de goalie, die momenteel zonder club zit. "Diep van binnen is hij een goede jongen."

Balotelli staat er bekend om dat hij zijn goals nauwelijks viert. Amelia snapt dat niet. "Je móet successen vieren. Diep van binnen doet hij dat misschien, maar je bent het aan je fans verplicht om dat ook aan de buitenkant te delen. Ik hoop dat hij uiteindelijk snel terugkeert in de nationale ploeg."

Sinds zijn vertrek naar Liverpool heeft Balotelli moeite om zijn draai te vinden. De spits staat nog droog in de Premier League en moest vorige week plaatsnemen op de bank.