Bob Peeters & co nog steeds ongeslagen in de Engelse Championship
In eigen huis speelt het 1-1 gelijk tegen Birmingham

05-10-2014 08:27

Ook na de elfde speeldag behouden Bob Peeters en zijn troepen het ongeslagen statuut. In het eigen stadion kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Birmingham. Het was Igor Vetokele (ex-Cercle Brugge) die Charlton in de elfde minuut op voorsprong bracht.

Voor Vetokele, die zijn opleiding in België kreeg maar uitkomt voor de nationale ploeg van Angola, is het al zijn zesde doelpunt van het seizoen. In de tweede helft bood de pocketspits Wilson nog de 2-0 aan, maar die miste.

In de 53ste minuut kregen the Addicks dan het spreekwoordelijke deksel op de neus toen Davis de gelijkmaker scoorde. Yoni Buyens speelde de hele wedstrijd en Franck Moussa kwam op het uur tussen de lijnen.

In de rangschikking is Charlton, dat na elf speeldagen nog steeds ongeslagen is, zesde met 19 punten. Het telt twee punten minder dan leider Norwich City, dat 1-1 gelijk speelde tegen Rotherham en waar Vadis Odjidja alweer geen speelminuten kreeg.