Everton kan geen vervolg breien aan de overwinning van op speeldag 1
Everton moet de punten delen met FK Krasnodar

02-10-2014 22:52

Everton kon voor de wedstrijd tegen FK Krasnodar alvast niet rekenen op de geblesseerde Kevin Mirallas en coach Roberto Martinez gaf de voorkeur aan Samuel Eto'o en posteerde die andere Belg Romelu Lukaku op de bank.

Krasnodar die op de openingsspeeldag nog een punt pakte tegen Rijsel pakte nu in het eigen stadion ook een punt tegen de Engelse eersteklasser Everton. Na de 4-1 zege tegen Wolfsburg op de eerste speeldag konden de Toffees een goede zaak doen door te winnen op het veld van Krasnodar.

Zo ver kwam het echter niet. Krasnodar maakte het Everton knap lastig en kon zelf de score openen net voor rust via Arl.

Na de pauze ging Everton op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er pas laat in de tweede helft toen in de 83ste minuut Samuel Eto'o de netten deed trillen.

Romelu Lukaku kwam tijdens de rust in de plaats van Christian Atsu maar scoren deed hij niet. In de toegevoegde tijd liet de Rode Duivel zich nog opmerken door in de 94ste minuut tegen een gele kaart aan te lopen.