Vossen blij met overstap naar Engeland: “De beleving rond het voetbal is uniek”
Jelle Vossen blij in Engeland

Vossen blij met overstap naar Engeland: “De beleving rond het voetbal is uniek”

25-09-2014 09:00

Jelle Vossen kon met zijn nieuwe ploeg Middlesbrough niet stunten in de League Cup. De tweedeklasser liet Liverpool op eigen veld tot verlengingen, maar ging na strafschoppen dan toch onderuit tegen de ploeg van Simon Mignolet.

"Natuurlijk was iedereen ontgoocheld in de kleedkamer. Toch overheerst fierheid na zo'n wedstrijd", vertelt Vossen in Het Belang van Limburg. "We hebben als tweedeklasser onze voet naast Liverpool gezet op Anfield Road. Deze prestatie moet ons enorm veel vertrouwen geven naar de rest van het seizoen toe."

Vossen kreeg pas in de verlengingen zijn kans. "Daar heb ik geen probleem mee, hier is het de normaalste zaak van de wereld dat de trainer roteert bij deze overvolle kalender. Ik heb genoten van de minuten dat ik op het veld stond. In België denk je dat je alles al hebt meegemaakt wanneer je een topper op Anderlecht heb gespeeld", gaat hij verder.

"Maar dit is van een andere orde. Ik heb meteen na de match even bijgepraat met Simon Mignolet, ook aan de kleedkamers hebben we mekaar even opgezocht. De beleving rond het voetbal in Engeland is uniek, ik ben blij dat ik deze stap gezet heb."