Nog steeds onduidelijkheid voor Beerschot-Wilrijk in Beker van België
Beerschot-Wilrijk wacht op antwoord

Nog steeds onduidelijkheid voor Beerschot-Wilrijk in Beker van België

17-09-2014 08:27

Beerschot-Wilrijk en tweedeklasser KSK Heist weten nog steeds niet wie verder mag bekeren. Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) is heeft nog geen uitspraak geveld in de klacht van Beerschot-Wilrijk, die vinden dat de scheidsrechter een fout had gemaakt.

Beerschot-Wilrijk werd uitgeschakeld in de Beker van België na strafschoppen, maar volgens de Antwerpenaren werd één penalty wel gescoord werd, terwijl de scheidsrechter oordeelde van niet. Dat meldt Het Nieuwsblad.

"Het verdict mag ten laatste donderdag verwacht worden. Dan zal er een uitspraak vallen. Over de zitting van dinsdag kan ik vrij kort zijn. Er zijn geen nieuwe elementen aangebracht. Ik heb geen verrassende dingen gehoord”, vertelt Roel Grant, een speler van Heist, maar ook advocaat van de club.

"Ofwel is de klacht gegrond en zegt het reglement in deze ronde van de Beker van België dat de partij moet herspeeld worden op het terrein van Beerschot-Wilrijk, of de klacht is ongegrond en dan spelen wij volgende week woensdag thuis tegen Standard", aldus Grant.