Ex-speler Standard na doelpunt: Leuk om tegen Anderlecht te scoren

Ex-speler Standard na doelpunt: "Leuk om tegen Anderlecht te scoren"

14-09-2014 21:59
1

De frustraties bij RSC Anderlecht na het puntenverlies in de slotminuten tegen Lierse SK liepen hoog op. Aan de andere kant waren echter alleen maar lachende gezichten te zien.

Dat lachende gezicht was het grootste bij Pierre-Yves Ngawa. Hij bezorgde Lierse in de allerlaatste seconden nog een punt tegen Anderlecht. "Ik begrijp de frustratie van Anderlecht wel. Ze kregen in de tweede helft heel wat kansen", zegt Ngawa in Het Nieuwsblad.

"Maar fair play moet van twee kanten komen", verwijst hij naar de reactie van Defour, om erna zelf zout in de wonde te strooien. "Als ex-speler van Standard deed het me ontzettend veel deugd om punten af te pakken van paars-wit." Ngawa was drie jaar eigendom van Standard Luik, maar speelde enkele voor satellietclubs STVV en Ujpest in Hongarije.

"In deze wedstrijd bewezen we tot de laatste snik te kunnen strijden. Er zit meer cohesie in de ploeg en de nieuwe trainer zorgde voor onverzettelijkheid in het elftal. Dit is een ontzettend belangrijk punt", besluit hij.