Ook andere ex-international wijst aanbod uit Saudi-Arabië af

Ook andere ex-international wijst aanbod uit Saudi-Arabië af

Gepubliceerd: donderdag 11 september 2014 om 23:57do 11-09-2014 om 23:57

Eerder op de dag maakte Glenn De Boeck bekend dat hij een aanbod van het Saudi-Arabische Al Raed had afgewezen. De ploeg zou echter ook Jan Ceulemans hebben gepolst. Die bevestigde aan Sporza dat hij voorlopig ook niet geneigd is om in te gaan op het aanbod.

"Ik heb contact gehad met Al Raed maar het moest allemaal snel gaan.", bevestigt de 57-jarige Jan Ceulemans (57), momenteel trainer bij Capellen in derde klasse, aan Sporza, "Van de ene op de andere dag moest ik vertrekken, terwijl je toch even nodig hebt om en visum en dergelijke in orde te brengen. Misschien nodigen ze me eens uit om alles ter plaatse te bekijken, maar op dit moment is er voor mij geen sprake van Al Raed."

Al Raed miste met nul op negen compleet zijn seizoensstart en zoekt een nieuwe coach om orde op zaken te stellen. Vanavond werd wel het eerste punt gepakt. Het ziet er echter niet naar uit dat er naast Stéphane Demol (Al Faisaly) en Marc Brys (Najran) nog een Belg naar Saudi-Arabië trekt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws