Voormalig Rode Duivel is nog altijd op zoek naar een nieuwe club
Mudingayi voorlopig clubloos

Voormalig Rode Duivel is nog altijd op zoek naar een nieuwe club

04-09-2014 14:17
1

Bent u een voorzitter of een manager van een club en zoekt u nog een verdedigende middenvelder? Dan hebben we voor u een ex-Rode Duivel in de aanbieding, Gaby Mudingayi. Sinds zijn contract ten einde liep bij het Italiaanse Inter Milaan, is hij nog op zoek naar een nieuwe werkgever. 

Mudingayi werd de laatste weken in verband gebracht met enkele Belgische topploegen. Standard en Anderlecht zouden volgens hem interesse getoond hebben. Twee weken geleden zijn de 17-voudige Rode Duivel nog: "Sommige mensen van het bestuur van Anderlecht wilden mij halen in de plaats van Steven Defour." Een overgang bleef evenwel uit.

Ondertussen zit Mudingayi al enkel maanden zonder ploeg. Bij Inter was hij na vorig seizoen overbodig geworden. Als het van Mudingayi afhangt blijft hij in Italië. "Ik hoop terug in de Serie A aan de slag te kunnen. Er zijn contacten met Palermo, Cesena en Empoli geweest. Er kwamen mooie voorstellen uit het buitenland binnen, maar ik verkies in Italië te blijven", aldus de ex-speler van onder meer AA Gent en Torino tegenover  Sky Sport Italia.