Trainer van Grashopper Zürich optimistisch voor terugwedstrijd tegen blauw-zwart
Skibbe wil uitgaan van eigen kracht

Trainer van Grashopper Zürich optimistisch voor terugwedstrijd tegen blauw-zwart

27-08-2014 20:34

Vorige week behaalde Club Brugge een schitterend resultaat in de heenwedstrijd van de laatste voorronde van de Europa League. Blauw-zwart won met 1-2 op het veld van het Zwitserse Grashopper Zürich. Toch gelooft Michael Skibbe, de trainer van de Grashoppers, dat zijn team alsnog naar de groepsfase gaat. 

"Ik hoop dat we de partij beter zullen aanvatten dan dat we in eigen huis deden", aldus Skibbe tegenover Het Laatste Nieuws. "Ik ben optimistisch. Er is nog niets verloren. Wij moeten er dan wel de volle 90 minuten voor gaan. Ik heb het volste vertrouwen in mijn team, niet enkel in de elf spelers die de wedstrijd gaan aanvatten maar ook in de reservespelers. De wil om te winnen moet voor 100% in hun hoofden zinderen. Niet 98 of 99 maar de volle 100".

Vorige keer verloren de Zwitsers, maar Skibbe denkt dat het nu anders gaat gaan. "Ik heb lessen getrokken uit de eerste wedstrijd en zal aanpassen waar nodig. Wij gaan ons niet aanpassen aan de tegenstander maar gaan uit van onze eigen mogelijkheden. Ik heb alvast een goed gevoel", stelde de coach.