Amerikaan ziet transfer naar thuisland (voorlopig) niet doorgaan
Op overschot bij Anderlecht, gegeerd in zijn thuisland

Amerikaan ziet transfer naar thuisland (voorlopig) niet doorgaan

26-08-2014 23:49

Volgens diverse media heeft de ex-ploeg van onder meer David Beckham verwoede pogingen ondernomen om Sacha Kljestan terug te halen naar zijn geboorteland. De Amerikaanse middenvelder, die op overschot is bij Anderlecht, ligt samen met Milivojevic in de balans om te mogen vertrekken. LA Galaxy wou daarom de Amerikaan maar al te graag bij hen zien spelen, maar vangt vooralsnog nog achter het spreekwoordelijke net.

"Er was budget aanwezig en er was plaats in de kern om hem aan te trekken. We zouden iemand anders laten gaan." verduidelijkte coach Bruce Arena aan Soccer Insider. "Ik wil hier niet te veel over zeggen, maar bepaalde mensen binnen de MLS hebben er alles aan gedaan om te voorkomen dat de transfer niet zou doorgaan."

De voormalige bondscoach van de USA is dan ook niet mals voor de competitie. "Het is een kleuterklas waar volwassen mensen nodig zijn voor proces maar daarvan zijn er niet genoeg." Toch wil hij de komst van Kljestan nog niet laten varen. "Hopelijk kan dit in het tussenseizoen rechtgezet worden."