Hekkensluiter vindt geboren doelpuntenmaker in Italiaanse tweede klasse

Hekkensluiter vindt geboren doelpuntenmaker in Italiaanse tweede klasse

Gepubliceerd: donderdag 7 augustus 2014 om 10:10do 07-08-2014 om 10:10

Waasland-Beveren bengelt onderaan de zeer voorlopige ranglijst met nederlagen tegen Club Brugge en Moeskroen-Peruwelz. Een talentvolle spits moet het tij keren.

Misschien wel alarmerender dan de nul punten is hetzelfde aantal gescoorde doelpunten. Kansen zijn voorlopig schaars bij de Waaslanders, en dan heb je iemand nodig die uit het niets kan scoren. Met de aanstaande huurtransfer van Ante Vukusic haalt de ploeg iemand in huis met dat potentieel. De 23-jarige Kroaat trok in het begin van zijn carrière de aandacht door voor Hajduk Split 36 keer te scoren in 74 wedstrijden.

Uiteindelijk betaalde het Italiaanse Pescara 3,8 miljoen aan de Kroaten, maar in de laars van Europa bleek scoren heel wat moeilijker. Vukusic kwam maar een keer tot scoren en ook bij het Zwitsere Lausanne, aan wie hij vorig jaar verhuurd werd, vond hij maar vier keer het net. Toch kan de eenmalige international zijn wat de dokter heeft voorgeschreven voor Waasland-Beveren indien hij zijn vorm terugvindt. Volgens de Italiaanse website Gianluca di Marzio is Vukusic al in België om testen af te leggen, en wordt de transfer morgen aangekondigd.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws