Hart keert twee penalty's, maar ziet City opnieuw het hoofd buigen in Amerika
City staapt na 2-2 gelijkspel opnieuw als verliezer van het veld in Champions Cup

Hart keert twee penalty's, maar ziet City opnieuw het hoofd buigen in Amerika

02-08-2014 23:38

Manchester City heeft zijn derde wedstrijd in de strijd om de International Champions Cup niet in winst weten om te zetten. De Engelse kampioen speelde met 2-2 gelijk tegen Olympiakos. De Grieken namen vervolgens de strafschoppen beter.

The Citizens begonnen prima aan het toernooi in de Verenigde Staten. AC Milan werd met 5-1 van het veld gevaagd. Een paar dagen later bleef Manchester City tegen Liverpool steken op een 2-2 gelijkspel. De runner-up van het afgelopen Premier League-seizoen toonde zich vervolgens de betere in de strafschoppenreeks. Ook tegen Olympiakos boog City na het nemen van penalty's het hoofd.

De Engelse club nam via Stevan Jovetic, hij rondde een solo doeltreffend af, een voorsprong. Namens Olympiakos trok Dimitrios Diamantakos de stand gelijk. Diezelfde Diamantakos herhaalde die actie nadat City via een benutte strafschop van Aleksandar Kolarov opnieuw op voorsprong kwam. Hoewel City-doelman Joe Hart in de strafschoppenserie twee keer redding wist te brengen, stapte Olympiakos door missers van Micah Richards, James Milner en Scott Sinclair als winnaar van het veld.

Samenvatting: Manchester City - Olympiakos 2-2